Logopedisten


Martine Troost logopedist Bergerink logopedie & communicatie

Martine Troost

Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken studierichting Logopedie. Daarna heb ik 11 jaar gewerkt op een school in Rotterdam, verbonden aan het Pedologisch Instituut, voor kinderen met gedragsproblemen en Autisme Spectrumstoornissen (ASS). Later kwam ik terecht op een SBO-school, waar ik nog steeds werk. Tevens werk ik en heb ik gewerkt in diverse vrij gevestigde logopediepraktijken. Mijn specialisatie is het behandelen van kinderen met Autisme Spectrumstoornissen met communicatieproblemen, jonge, onverstaanbare kinderen en kinderen met communicatieproblemen en pragmatiekproblemen (problemen in de communicatieve vaardigheden, in de conversatievaardigheden en in de verhaalopbouw). Vaak zijn deze communicatie- en pragmatiekproblemen niet zo bekend. Echter: een kind kan hierdoor erg belemmerd zijn in het zich communicatief uiten!

Lid van de NVLF, Kwaliteitskring 12 en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.


Ellis Eeledrink logopedist Bergerink logopedie & communicatie

Ellis Eelderink

In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, studierichting Logopedie. Na werkzaam te zijn geweest in een verpleeghuis en de vrije vestiging ben ik sinds 2002 werkzaam binnen het speciaal basisonderwijs (SBO) in Naaldwijk. Vanuit deze onderwijssetting en door de scholing tot SI-therapeut heb ik geleerd om met een brede blik naar een kind te kijken. Van 2012 tot 2014 heb ik de Master Special Educational Needs gevolgd, waardoor ik nog meer kennis heb opgedaan over taal en lees-/spellingproblemen. Tegenwoordig combineer ik met veel plezier het werken op het SBO met mijn werk in onze praktijk.

Lid van de NVLF, Kwaliteitskring 12 en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.Angela Kreeft logopedist Bergerink logopedie & communicatie

Angela Kreeft

Communicatie is een groot en belangrijk begrip in ons leven en wat is er nou mooier dan kinderen én volwassenen hierbij te helpen. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken studierichting Logopedie. Daarna ben ik direct als allround logopedist in de vrije vestiging gaan werken en sinds 2018 werkzaam bij Bergerink Logopedie & Communicatie. Ik behandel cliënten met onder andere spraak-taalproblemen, articulatiestoornissen, afwijkend mondgedrag, lees- en spellingproblemen en stemproblemen. Daarnaast blijf ik me door middel van cursussen verdiepen in diverse onderwerpen, zoals OMFT, dyslexie en PROMPT.

Lid van de NVLF, Kwaliteitskring 12 en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.


Christa Pieters logopedist Bergerink logopedie & communicatie

Christa Pieters

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en Omstreken. Daarna ben ik gaan werken in een vrijgevestigde praktijk en na een paar jaar ook in het Special Onderwijs cluster 4. Nog steeds werk ik op school en sinds september 2021 ook met veel plezier in deze praktijk. Ik werk voornamelijk met kinderen met spraak-/taalproblemen en kinderen met afwijkende mondgewoonten. Ik heb ervaring met het werken met kinderen met psychiatrische problematiek waaronder autisme en ADHD (cluster 4) en behandel eveneens volwassenen met bijvoorbeeld uitspraakproblemen en/of te snel spreken. Ik heb onder andere de cursus OMFT en de Basismodule Sensorische Informatieverwerking gevolgd. De behandelingen doe ik met veel plezier en creativiteit!

Lid van de NVLF, Kwaliteitskring 12 en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.


| Nieuws

01-09-2021

Nieuwe collega

Wij verwelkomen Christa Pieters op onze locatie in Naaldwijk.

01-01-2018

Nieuwe collega

Wij verwelkomen Angela Kreeft op onze locatie in Naaldwijk en in onze nieuwe vestiging in Hoek van Holland.
Paramedisch Centrum
Prins Hendrikstraat 224a
3151 AW Hoek van Holland

01-03-2012

We zijn verhuisd!

Bergerink Logopedie & Communicatie is nu gevestigd aan:
Verdipark 1a
2671 GZ Naaldwijk

01-06-2010

Vandaag zijn wij gestart met onze praktijk

Op naar een fijne samenwerking.